top of page

Esthetisch, duurzaam (100% recyclebaar) en onderhoudsvrij… de kracht van zink!

Een lange levensduur… mits vakkundig aangebracht!

Duur…?

 

Een vrijblijvend advies

Zink biedt ontwerpvrijheid die het mogelijk maakt al uw wensen te realiseren die niet met andere materialen te realiseren zijn. Zink is door zijn uitstraling een upgrade voor uw woning, ongeacht of het nu wordt gebruikt voor de bekleding van een dakkapel, boeideel, topgevel of nokkap. Dakranden, goten en afvoeren schitteren dankzij dit hoogwaardige materiaal.

Steeds vaker wordt zink ook in het interieur toegepast. Te denken valt hierbij aan de bekleding van wanden (openhaarden, bar of kookeiland), lijsten (spiegels en schilderijen) en plantenbakken.

Op het internet en op onze site komt u vele inspirerende voorbeelden tegen. Verschillende technieken, verschillende kleuren, ieder met een eigen uitstraling.

Het verwerken van dit prachtige materiaal is echter een ambacht. De onderconstructie, de ventilatie en de natuurlijke eigenschappen van het materiaal (uitzetting/krimp) vergen bijzondere aandacht.

Om u te verzekeren van een goed eindresultaat is het zaak de juiste route te kiezen.

Ik adviseer u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden met zink. Ik kan uw wensen vertalen in een begroting, het materiaal en systeem bemonsteren en eventueel een impressie verzorgen.

Voldoet e.e.a. aan uw wensen en past het binnen uw budget, dan kan ik op basis van de uit te voeren werkzaamheden (omvang, complexiteit en locatie) de juiste klant van de Zinkelarij voor u selecteren en deze u een passende offerte doen laten toekomen.

Bel voor een afspraak 06-10080163.

Richard

bottom of page